About us

A MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. tevékenysége

A MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. három üzletágban tevékenykedik elsősorban saját kivitelezésben vagy referenciával rendelkező alvállalkozók bevonásával Magyarországon, illetve külföldön: kereskedelem, szolgáltatás és vállalkozás. Kiterjedt külföldi kapcsolataink (társcégeink, üzleti partnereink) lehetővé teszik a tevékenységek külföldre való közvetítését, illetve annak megszervezését, vagy egy külföldi technológia magyarországi kivitelezését.

A MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. rendelkezik a tevékenységeire vonatkozó, cégbíróságon bejegyzett működési engedéllyel.


A MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. csak minőségi tanúsítvánnyal rendelkező eszközöket használ. Az anyagokra, eszközökre vonatkozó tanúsítványokat az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint kezeli. A Társaság vezetése gondot fordít a munkatársak alkalmasságára, az alkalmazottak tevékenységére:

  • egészségileg alkalmasak és rendszeres üzemorvosi vizsgálaton vesznek részt,

  • szakmailag alkalmasak és kellő gyakorlattal rendelkeznek,

  • rendszeresen időszakos szakmai, munkabiztonsági, tűzvédelmi valamint minőségirányítási (elméleti és gyakorlati) továbbképzésen vesznek részt,

  • érvényes tűzvédelmi, munkabiztonsági, figyelőőri vizsgával rendelkeznek és ismerik a technológiai és a vonatkozó MÁV és BKV utasításokat.

  • rendszeres általános és helyi munkabiztonsági oktatáson vesznek részt.

 

 

Service

Are you interested in our range of products and services or have questions? Please contact us. We will be glad to help you.

Contact

ImprintPrivacyTerms & conditionsSitemap