Rólunk

A MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. tevékenysége

A MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. három üzletágban tevékenykedik elsősorban saját kivitelezésben vagy referenciával rendelkező alvállalkozók bevonásával Magyarországon, illetve külföldön: kereskedelem, szolgáltatás és vállalkozás. Kiterjedt külföldi kapcsolataink (társcégeink, üzleti partnereink) lehetővé teszik a tevékenységek külföldre való közvetítését, illetve annak megszervezését, vagy egy külföldi technológia magyarországi kivitelezését.

A MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. rendelkezik a tevékenységeire vonatkozó, cégbíróságon bejegyzett működési engedéllyel.


A MÁV-THERMIT Hegesztő Kft. csak minőségi tanúsítvánnyal rendelkező eszközöket használ. Az anyagokra, eszközökre vonatkozó tanúsítványokat az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint kezeli. A Társaság vezetése gondot fordít a munkatársak alkalmasságára, az alkalmazottak tevékenységére:

  • egészségileg alkalmasak és rendszeres üzemorvosi vizsgálaton vesznek részt,

  • szakmailag alkalmasak és kellő gyakorlattal rendelkeznek,

  • rendszeresen időszakos szakmai, munkabiztonsági, tűzvédelmi valamint minőségirányítási (elméleti és gyakorlati) továbbképzésen vesznek részt,

  • érvényes tűzvédelmi, munkabiztonsági, figyelőőri vizsgával rendelkeznek és ismerik a technológiai és a vonatkozó MÁV és BKV utasításokat.

  • rendszeres általános és helyi munkabiztonsági oktatáson vesznek részt.

 

 

Segíthetünk?

Kérdése van termékeinkkel szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Örömmel állunk rendelkezésére.

Kapcsolatfelvétel

ImpresszumAdatvédelemÁSZFOldaltérkép